http://192.168.1.20:5000/webapi/entry.cgi?api=SYNO.Chat.External&method=incoming&version=2&token=%22M44f4cAkzcduYu9nDUpoIZ9373OeFWYhOzGsrkl5kjhM228Ohk64irFcUmKEvfcR%22
Like ons met één klik

Page content

Tegelzetter Groningen

article content

Tegelzetter Groningen

Het lijkt altijd stukken makkelijker dan het is: tegelzetten. Groningen heeft Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings dat sinds jaar en dag de tegels heeft gezet voor vele huishoudens in Groningen.
Maar hoe gaat het tegelzetten nu precies in z’n werk?

 

Tegelzetter: Groningen heeft Horlings

Tegels, lijm, voegkruisjes; bij tegelzetten komt heel wat kijken.

Tegelzetbedrijf Horlings uit Groningen heeft er zijn specialisatie van gemaakt. Want of het nu gaat om een keukenvloer, het toilet of de badkamer; tegels horen perfect te zijn gezet. Tegelzetten is een klus die de waarde van uw huis aanzienlijk kan vermeerderen.

 

Welke tegels heb ik nodig?

Voordat we gaan tegelzetten is het handig als u al weet welke tegels u zou willen hebben. U kunt voor het gemak van een tegel gaan die alleen met een doekje moet worden afgenomen. Andere soorten tegels hebben meerwerk: zo zult u natuursteen altijd moeten bewerken voordat u de ruimte kunt gebruiken. Tegelzetten in Groningen wordt al jarenlang gedaan door Horlings tegelzetbedrijf.

 

Een tegelzetter in Groningen; maar voor welke prijs? Vraag vandaag nog een scherpe offerte aan!

 

Hoe gaat het tegelzetten in z’n werk?

Al meer dan zestien jaar is Edwin Horlings tegelzetter in Groningen en heeft hij talloze woningen opgeknapt met strak gezette tegels. Maar hoe gaat het tegelzetten in z’n werk?

Edwin komt graag even langs om de ruimte te bekijken. Wat zijn uw wensen? Wat zijn de tegels? Hoe wilt u ze gezet hebben? Tijdens een vrijblijvend gesprek kan Edwin direct de offerte met u doornemen en een passende prijs berekenen voor het tegelzetwerk; Heeft u zelf uw tegels al gekocht of wilt u deze via Edwin Horlings, tegelzetter uit Groningen, bestellen? U kunt altijd uw wensen kenbaar maken; we kijken graag naar de mogelijkheden en voordelen.

Van tevoren worden de vloeren en wanden die betegeld worden, gelijmd.

De tegels worden gezet en daarna direct gevoegd. U krijgt vervolgens duidelijke instructies wanneer u weer over de tegels kunt lopen.

We zorgen voor een schone werkomgeving, maar ruimen daarna ook altijd alles op. U heeft een prachtige tegelvloer of -wand, op de dag dat u het wilt en in elke gewenste stijl.

 

De tegelzetter in Groningen; wie anders dan Edwin Horlings Tegelzet- en Montagebedrijf? Vraag nu nog een passende offerte aan!

16 tips voor het verbouwen van u badkamer

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book

Wij hebben ook een hekel aan spam

Comment Section

0 reacties op “Tegelzetter Groningen

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen:

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website