http://192.168.1.20:5000/webapi/entry.cgi?api=SYNO.Chat.External&method=incoming&version=2&token=%22M44f4cAkzcduYu9nDUpoIZ9373OeFWYhOzGsrkl5kjhM228Ohk64irFcUmKEvfcR%22
Like ons met één klik

Page content

Tegels bepalen de uitstraling van uw badkamer

article content

Tegels bepalen de uitstraling van uw badkamer

De badkamer is bij uitstek de plek waar u zich terugtrekt, waar u zich ontspant. Het is begrijpelijk dat u deze ruimte helemaal naar uw eigen wensen wilt inrichten.

De keuze van badkamertegels is daarbij een belangrijke beslissing. Tegels bepalen in hoge mate de uitstraling van uw badkamer en ze gaan jarenlang mee. Er is veel te kiezen en veel mogelijk.

Graag help ik u bij het kiezen van moderne én praktische badkamertegels.

 

  1. Badkamertegels in groot formaat blijven voorlopig in de mode! Ze kunnen zowel op de badkamervloer als op de wanden. Het voordeel van grote tegels is dat ze uw badkamer een ruimtelijk aanzien geven. Voor een speels effect kunt u ze laten leggen in verschillende patronen, afgewisseld met ander formaten, bijvoorbeeld stroken. Pas wel op dat het niet te druk wordt, anders lijkt de badruimte juist weer kleiner.
  2. Heel modern zijn wandtegels afgewerkt tot aan het plafond. Dat is rustig voor het oog. En het is ook nog eens heel praktisch: u hebt geen last meer van schimmels en vochtplekken hoog in de hoeken.
  3. Tijdloos, maar altijd mooi blijft het mozaïek. Al in de Oudheid wisten ze er raad mee. Een mozaïekrand of detail met mozaïek geeft uw badkamer nét dat extra effect. Maar ook hier geldt: overdaad schaadt.
  4. Welke soort tegels kiest u? Tegels van natuursteen geven uw badkamer een authentieke, natuurlijke uitstraling. Nadeel is dat ze goed onderhouden moeten worden, omdat er anders vuil in de poriën komt. Keramische tegels zijn zeer populair en duurzaam. Zij kunnen bij natheid echter glad worden – tenzij u antisliptegels gebruikt.
  5. En dan de kleur. Klassiek wit kan natuurlijk altijd. Maar ontwerpers van badkamerinrichtingen kiezen anno 2016 steeds vaker voor kleur. Badkamermeubels en -tegels in levendige kleuren vormen terecht een blikvanger. Bovendien kunt u er uw eigen, persoonlijke stijl helemaal in uitleven.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het kiezen van badkamertegels? Of hebt u andere vragen? Montage- en tegelzetbedrijf Horlings, gevestigd in Groningen, helpt u graag verder. Neem vandaag nog, geheel vrijblijvend,  contact op.

16 tips voor het verbouwen van u badkamer
Wij hebben ook een hekel aan spam

Comment Section

0 reacties op “Tegels bepalen de uitstraling van uw badkamer

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen:

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website