Bekijk ons portolio met afgeronde projecten

Laat je inspireren door onze voorbeeldbadkamers en andere verbouwingen die wij hebben aangelegd. Wij stellen het zeer op prijs als je een reactie achter laat.

Tegelwerk de groenestoel Zuiderdiep Groningen

Voor deze klant mochten we het tegelwerk van de Goenestoel aan het Zuiderdiep verzorgen

Badkamer en toilet renovatie 

Voor deze klant mochten we de badkamer en toilet renoveren de toilet is afgewerkt met betonlook stukwerk en de vloer met cement tegels de combinatie is erg mooi geworden.

Badkamer verbouwen Haren

Nieuwbouw woning Haren

Badkamer renovatie Steiger Groningen

Houten beton schutting plaatsen

Houten betonschutting plaatsten Groningen Een klant vroeg een offerte aan voor het plaatsen van een houten betonschutting in Groningen. Na akkoord hebben we de oude schutting verwijderd en afgevoerd, om vervolgens een compleet nieuwe beschutting te plaatsen - geheel op basis van duurzame materialen. De betonelementen zijn één rij hoog. Daarboven hebben we hardhouten schermen gebruikt.

Badkamer renovatie Poelestraat Groningen

De verbouwing van de badkamer in Groningen, aan de Poelestraat, laat goed zien waar Edwin Horlings voor staat: kwaliteit zonder concessies.
Alle muren moesten opnieuw worden geplaatst in de badkamer van dit oude pand. Ook de vloer was helemaal verrot; daar hebben we een nieuwe houten vloer gelegd. Om het water wat makkelijker weg te laten vloeien hebben we gebruik gemaakt van cement, om het op afschot naar de drain te maken.

Bij de verbouwing van de Groningse badkamer zijn vervolgens vloertegels op de wand geplaatst en zijn er in het verlaagde plafond zes spotjes verwerkt. De klant heeft de materialen zelf aangeschaft, Edwin Horlings Montage- en Tegelzetbedrijf Groningen heeft ze verwerkt. Dit alles in slechts twee weken.

De gebruikte tegels voor de wand waren 30x60. De vloertegels waren 60x60.


Vloer tegels leggen Oostwold

Deze tevreden klanten heb ik via de Hornbach: ze hadden direct een offertegesprek aangevraagd. Nadat ik bij hen thuis ben geweest en de offerte heb doorgenomen, zijn we tot een akkoord gekomen. Een aantal weken later ben ik begonnen met het egaliseren van de vloer, noodzakelijk voor een goed eindresultaat.

Een dag later gingen we de tegels zetten. De vloertegels van 60 x 60 zijn vervolgens afgevoegd, waarna de vloer afgekit werd.

Badkamer en toilet renovatie Ruischerwaard Groningen

Badkamer en toilet verbouwen Groningen, Ruischerwaard De verbouwing van badkamer en toilet in Groningen, aan de Ruischerwaard was een mooie klus waarin we ons vakmanschap goed konden laten zien.

In maart 2015 was er het eerste contact en na het akkoord zijn we direct aan de slag gegaan. Enkele weken later had de klant een geheel nieuwe badkamer en toilet.

Bij het verbouwen van de badkamer in de Groningen hebben we eerst, op een paar punten na, de water- en afvoerleidingen veranderd. Ook is er een voorzetwand geplaatst, zodat we twee nissen konden creëren. De oude wandtegels zijn blijven zitten en daar hebben we overheen betegeld. De douchehoek is op afschot gelegd, zodat het water naar de drain loopt. Er is een glazen wand geplaatst zodat de douchehoek is afgeschermd. De tegelkeus bedroeg 30x60 voor de wand en 60x60 voor de vloer. De plateaus zijn afgewerkt met natuursteen. Horlings heeft de materialen - tegen inkooptarief - ingekocht.

Toilet renovatie de Hunze

Na het akkoord voor de offerte ben ik het toilet gaan verbouwen van de klant in Groningen, de Hunze.

Het toilet is een stuk naar achteren geplaatst, zodat de ruimte wat groter oogt. Er is een zwevend toilet geplaatst. Dit hebben we afgetimmerd en vervolgens tot half hoog betegeld; daarboven zit fijn schuurwerk. Ook is er een verlaagd plafond in gekomen. Op de achterwand zijn stroken tegels geplaatst. De rest is met een witte structuurtegel afgewerkt, de vloer met tegels van 30x60.


Tegelwerk wereld restaurant Zoetermeer

Cementtegels leggen

arrow_drop_up arrow_drop_down