Over Montagebedrijf en tegelzetbedrijf Horlings

Kwaliteit is onze reclame

Over montage en tegelzetbedrijf Horlings

Van tegelzetter in Groningen tot florerend montage- en tegelzetbedrijf: Edwin Horlings heeft het gedaan. ‘In 2006 was ik nog tegelzetter in Groningen, maar toen ik de stap nam om mijn eigen onderneming te starten en uit te bouwen, bleek dat ik die geen dag later had moeten beginnen.’ Horlings voelde behalve de vrijheid ook de uitdaging en het enthousiasme van een eigen montage- en tegelzetbedrijf. ‘Al meer dan tien jaar ga ik met plezier naar mijn klanten. Van verbouwing tot het zetten van tegels, en van toiletrenovatie tot het monteren van badkamer en keukens. Daarbij streef ik ook naar een honderd procent klanttevredenheid – waarbij vakmanschap de boventoon voert, met een concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding.’

Van tegelzetter in Groningen tot allround montagebedrijf

De stap was niet meer moeilijk om te maken. Van tegelzetter in Groningen tot een eigen, allround montagebedrijf. ‘Met ruim veertien jaar ervaring als tegelzetter in Groningen kan ik me gerust een specialist noemen in de tegelzetterij. Vooral de massievere tegels – denk hierbij aan keramische en natuurstenen (vloer)tegels’, vertelt Edwin Horlings. Daarbij legt hij met zijn bedrijf zowel lijm- als specievloeren, waarbij er dus op elke ondergrond een passende vloer kan worden gelegd.

Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings

Naast de tegelzetterij in Groningen, kan er ook aangeklopt worden voor renovatie- en verbouwingsklussen. Denk hierbij aan het renoveren van het toilet, badkamer of zolderkamer. ‘De klant is bij Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings aan het juiste adres voor adequate oplossingen. We luisteren graag naar de wensen en ideeën van de klant en zetten die om in een duurzame oplossing die de waarde van het huis positief kan beïnvloeden. Een verbouwing is daarom een waardevolle investering in de toekomst. Voor een scherpe prijs – want daar gaat het ook om bij Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings. Kwaliteit, prijs en een tevreden klant. Dus of het nu om een tegelzetter in Groningen gaat, of voor een complete verbouwing: Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings klaart de klus.

Montagebedrijf en tegelzetbedrijf Horlings

Klanten kiezen voor ons op basis van een vertrouwd gevoel na het eerste kennismakingsgesprek. Wij krijgen vaak te horen dat we een leuk team hebben met gewaardeerde vakmensen die verstand hebben van zaken.


In de afgelopen jaren zijn wij bekend geworden met onze exclusieve badkamers. Spreekt onze stijl en werkwijze jullie aan dan komen we graag langs.

Montagebedrijf Horlings  Groningen

 • Alle facetten van de bouw, verbouw, renovatie : geen derde partijen
 • Communicatie: Gedurende project altijd in contact met de klant
 • Zeer gedetailleerde offertes
 • 100% strakke planning
 • 100% tevredenheid is ons doel

Kwaliteit in renovatie, verbouwen en tegelwerk

 • Alle expertise in eigen huis
 • Wij denken Pro actief mee met u als klant
 • Bij elke klusdag laten wij alles netjes achter
 • Altijd beschikbaarheid van het toilet bij verbouw badkamer/toilet
 • Gegarandeerd: Badkamer van A tot Z klaar in twee weken

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Woonkamer vloer laten leggen

Een super service! Goed meegedacht in onze ideeën. De tegels werden netjes geleverd en in 3 dagen was onze hele woning betegeld. Wij zijn erg tevreden over Edwin zijn werk en raden hem ook zeker aan bij anderen

Marissa

 • Verbouwingen in nieuwbouw woning

  Edwin heeft in onze nieuwbouwwoning o.a. de badkamer + een toilet geinstalleerd, de vloer van de hal en een muur in onze keuken voorzien van Portugese tegels, de gashaard van een brandveilige ombouw voorzien, een bank op maat gemaakt en een dakraam geplaatst. Voorafgaand aan het traject heeft Edwin uitvoerig meegedacht met het plannen van de werkzaamheden en vakkundig advies gegeven over o.a. materiaalkeuze en indelingen. Edwin werkt netjes, is vakkundig, komt zijn afspraken na en is, niet onbelangrijk, prettig in de omgang.

  Rimke Groenewold

 • Keuken laten tegelen 

  Edwin heeft mijn keuken getegeld.werkte snel en secuur. Ben erg tevreden over het resultaat

  Josien Winters

 • arrow_drop_up arrow_drop_down