http://192.168.1.20:5000/webapi/entry.cgi?api=SYNO.Chat.External&method=incoming&version=2&token=%22M44f4cAkzcduYu9nDUpoIZ9373OeFWYhOzGsrkl5kjhM228Ohk64irFcUmKEvfcR%22
Like ons met één klik

Page content

Luxe in de badkamer? Dat hoeft niet altijd duur te zijn!

article content

Luxe in de badkamer? Dat hoeft niet altijd duur te zijn!

Wilt u ook dat luxe ‘hotelgevoel’ in uw badkamer? Zo’n badkamer waarin u zich voelt alsof u op vakantie bent? Dat kan! Er komt steeds meer luxe in de badkamer, lijkt het wel. Wie rondloopt in badkamershowrooms, ziet werkelijk plaatjes van badkamermeubels en accessoires.

 

Ontspanning en genieten

Voorheen brachten mensen slechts korte tijd door in hun badkamer, maar tegenwoordig nemen we veel meer de tijd voor ontspanning en genieten.

Doordat veel mensen een druk leven leiden, stellen ze hogere eisen aan de tijd die ze voor zichzelf hebben. Ze willen een badkamer die helemaal op hun wensen is afgestemd. De vraag naar bijvoorbeeld sauna’s en stoombaden in de eigen badkamer neemt dan ook toe.

 

Grenzeloze luxe in de badkamer in de vorm van een gouden toiletpot. Het New Yorkse Guggenheim Museum kocht onlangs een 18-karaats exemplaar van de Italiaanse kunstenaar Maurizio Cattelan.

Uw badkamer een luxe wellnessplek

Gaat u uw badkamer verbouwen? Met deze tips tovert u uw badkamer om tot een luxe wellnessplek.

  • Hebt u de ruimte? Maak dan een doorgang van uw slaapkamer naar uw badkamer. U krijgt dan een badkamer-en-suite. Dit zorgt voor meer privacy en het echte hotelgevoel!
  • Vloerverwarming draagt zeker bij aan uw welbevinden in de badkamer. Wanneer u uit de douche of het bad stapt, wilt u natuurlijk niet op de koude tegels staan! Voor de badkamer is elektrische vloerverwarming het meest geschikt. Deze heeft een korte opwarmtijd.
  • Laat u een bad aanleggen? Overweeg dan een bubbelbad. Dit maakt het bad minder ‘saai’.
  • Vindt u een gewone douche te gewoontjes? Een regendouche maakt van uw dagelijkse douchebeurt een sensatie!
  • U kunt ervoor kiezen uw ‘gewone’ wastafel te vervangen door een ronde design waskom op een wastafelplaat. Dat biedt direct een heel andere aanblik. En hebt u geen zin om tegen de wastafelafvoer aan te kijken? Koop er dan een wastafelkast onder.
  • Hang badkamermeubilair zoveel mogelijk op aan de wand. Dat biedt een ruimtelijker aanblik en vergemakkelijkt het schoonmaken eronder.

 

 Luxe details doen het hem

Geen zin in een verbouwing? Gelukkig hoeft luxe in de badkamer niet altijd duur te zijn. Met een paar eenvoudige veranderingen en nieuwe accessoires krijgt uw badkamer meer stijl.

  • Voorkom rondslingerende spulletjes: geef elk gezinslid een eigen lade waarin hij zijn badkamerbenodigdheden kan opbergen. Laat alleen spullen staan die u echt gebruikt.
  • Schaf een grote platte spiegelkast voor boven de wastafel aan. Daarin kunt u alle tandenborstels en tubes opruimen.
  • Kies een paar design attributen uit: stijlvolle kranen (voor douche, bad en wastafel uit dezelfde serie), een make-upspiegel, mooie waxinelichtjeshouders voor sfeerverlichting, een fraai afgewerkte wc-rolhouder en wc-borstelhouder. Koop eenmalig een luxe dispenser en giet de douchegel of vloeibare zeep daarin over. Het zijn kleine dingen, maar ze zorgen voor de perfecte finishing touch.
  • Zachte stevige handdoeken completeren het geheel. Niet voor niets hebben die de naam ‘hotelkwaliteit’!

 

 

Meer weten?

Hebt u serieuze plannen met uw badkamer? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Montage- en tegelzetbedrijf Horlings, gevestigd in Groningen. Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie.

T 062006 3034.

E info@montagebedrijfhorlings.nl.

W https://www.montagebedrijfhorlings.nl/

16 tips voor het verbouwen van u badkamer
Wij hebben ook een hekel aan spam

Comment Section

0 reacties op “Luxe in de badkamer? Dat hoeft niet altijd duur te zijn!

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen:

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website