De zolderkamer verbouwen, eindelijk komt het ervan. Nadat eerst de badkamer is gedaan, of de keuken is gerenoveerd - of een serre is aangebouwd, immers komen verbouwingen vaak op een onverwacht moment - is het tijd om de zolderkamer te verbouwen. En de zolder is misschien de meest creatieve verbouwing, aangezien meestal de zolderkamer een rommelkamer is geworden in de loop der jaren. Montage- en tegelzetbedrijf Horlings gaat de creatieve uitdaging graag met u aan. We maken een zolder waar u alleen maar van hebt kunnen dromen.

Zolderkamer verbouwen: ideeën  Zolderkamer verbouwen

De zolderkamer verbouwen: ideeën te over. Wilt u de zolderkamer verbouwen tot speelkamer voor de kinderen? Wilt u uw zolderkamer verbouwen tot een bibliotheekkamer of extra zitkamer? Er zijn ideeën genoeg om van uw zolderkamer een waardevolle extra ruimte te maken.

Van mini-sauna tot televisiekamer, of van werkkamer tot extra slaapkamer. De zolderkamer verbouwen door Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings betekent vakmanschap voor een kleine investering. Een investering die zichzelf terugbetaalt in de meerwaarde van uw woning en in leefcomfort.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Uw zolderkamer verbouwen in Groningen: Horlings is uw partner in de verbouwing. Wat dacht u van een zolderkamer verbouwen tot slaapkamer? Een extra slaapkamer, een meerwaarde voor uw huis en een bijzondere invulling van uw zolderkamer. Zeg vaarwel tegen de rommel en verwelkom een nieuwe oase van rust in elke denkbare stijl. Wilt u een rustieke slaapkamer, of gaat u voor design? Laat het ons weten; we denken graag met u mee.

Zolderkamer inrichten

U kunt er ook voor kiezen om de zolderkamer enkel in te richten. Het strippen van een zolder, betegelen of renoveren van de loze ruimte - maak van een rommelkamer een waardevolle extra kamer in uw huis.

Bent u nog niet uit wat u voor invulling wilt voor uw zolderkamer, maar u wilt alvast wél een start maken met het verbouwen? Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings levert een ruimte op die weer jaren mee kan.

Zolderkamer verbouwen: kosten
Om een indicatie te geven van de verbouwingskosten van uw zolderkamer, vragen wij u de afmetingen van de zolderkamer door te geven, inclusief uw te realiseren ideeën. Een zolderkamer verbouwen neemt een aantal weken, waarbij we vooraf een op maat gemaakte prijsopgave presenteren.

Mail of bel en ontvang binnen enkele dagen een passende offerte. Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings: een duurzame investering in de waarde van uw huis. Neem nu contact op voor het verbouwen van de zolderkamer in Groningen.

Artikelen in Zolderkamer verbouwen

arrow_drop_up arrow_drop_down