Een toilet verbouwen hoeft geen eeuwigheid in beslag te nemen. Met een beetje geluk heeft u binnen een dag al een compleet ander toilet. Wilt u daarbij ook een geheel nieuwe betegeling van uw toilet? Of kiest u ervoor om een wand te schilderen, of af te werken met bijvoorbeeld hout? Laat het ons weten: een toilet verbouwen in Groningen wordt een succes met uw ideeën en ons vakmanschap

Toilet verbouwen

Een toilet verbouwen is een simpele klus, die niet al te veel tijd in beslag neemt. Dus bent u op zoek naar een nieuwe inrichting van het kleinste kamertje? Of wilt u een nieuw toilet, fonteintje of wellicht een inrichting voor een invalidentoilet? Bij Tegelzet- en Montagebedrijf Horlings kan het allemaal. Een toilet verbouwen Groningen is voor ons een fluitje van een cent en we doen het graag.

Toilet verbouwen inspiratie

Een toilet verbouwen in Groningen, maar geen inspiratie? Geen nood! Op internet zijn genoeg voorbeelden te vinden van bijzondere toiletten, fonteintjes en inrichting. Ook is bijvoorbeeld een online dienst als Pinterest uitstekend te gebruiken als inspiratiebron voor een nieuw toilet. Zoek simpelweg houtsoorten, tegelsoorten, toiletpotten en fonteintjes en stel zo uw nieuwe toilet samen. Maar uw toilet verbouwen bij Tegelzet- en Montagebedrijf Horlings, betekent ook gratis advies . Mocht u er niet aan uitkomen, bel dan gerust Edwin Horlings voor een adviesgesprek. Hij tekent het zo voor u uit en voordat u het weet heeft u het toilet waar u al jaren naar op zoek bent.

Toilet verbouwen stappenplan

Een toilet verbouwen verloopt altijd volgens een stappenplan. Wilt u een betegeld toilet? Wilt u enkel een nieuwe pot? Moet er een extra waterleiding aangesloten worden voor een nieuw fonteintje? Edwin Horlings stelt een stappenplan op, zodat u precies weet wanneer het toilet klaar is. Een toilet verbouwen in Groningen is een klus die vakkundig en snel wordt geklaard door Horlings Tegelzet- en Montagebedrijf.

Toilet verbouwen ideeën

Ideeën genoeg om uw toilet te verbouwen, of ziet u door alle inspiratie door de bomen het bos niet meer? Belt u eens met Edwin en leg uw idee bij hem voor. Hij luistert graag naar uw ideeën om het toilet te verbouwen en geeft u een uitgebreid advies. Maar direct een afspraak maken kan ook. Hij komt langs om de mogelijkheden te bespreken en kan vrijwel direct een prijsindicatie geven. Belt u ons? We komen graag langs.

Artikelen in Toilet verbouwen

arrow_drop_up arrow_drop_down