Vaak begint men vaak zelf aan het betegelen van een ruimte. Maar al snel blijkt er meer nodig te zijn dan een paar tegels. Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter in Groningen? Voor echt vakwerk van een tegelzetter met jarenlange ervaring bent u bij Tegelzetbedrijf Horlings op het juiste adres. “Tegelzetten is echt maatwerk en moet met precisie worden uitgevoerd”, aldus Edwin Horlings van Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings. Neem voor een adviesgesprek direct contact op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.Tegelzetter Groningen

Voor tegelzetten in Groningen kunt u terecht bij Horlings

Tegelzetbedrijf Horlings is al jarenlang een begrip voor het tegelzetten in Groningen. “Van natuursteen tot mozaïek, wij zijn gespecialiseerd om verschillende tegelwerken met grote precisie en tot in de kleinste details op de vloer of muur te plaatsen. Zowel het betegelen van de muren van de badkamer en keuken als het leggen van graniettegels en plavuizen op de vloer wordt door Horlings uiterst zorgvuldig verzorgd.”

“Bij het tegelen van uw vloer raden wij aan uw gehele vloer te egaliseren voor een volledig vlak eindresultaat. Daarnaast werken wij met de beste vaklui en laten wij niets aan het toeval over.” Horlings tegelzetbedrijf Groningen streeft het allerbeste na om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan uw wensen en u jarenlang kunt genieten van een prachtig betegelde muur of vloer. Kenmerkend voor deze tegelzetter in Groningen zijn de scherpe prijzen, hoge kwaliteit, strakke deadlines en uitgebreide service.

Bekijk hier onze overige diensten: van verbouwing tot nieuwbouw; Horlings is uw montage- en tegelspecialist van Groningen.

Neem direct contact op met dé tegelzetter van Groningen

Voor meer informatie over tegelzetter Groningen kunt u contact opnemen middels het formulier op de website. Wij maken graag een scherpe en vrijblijvende offerte die volledig voldoet aan uw wensen of geven u de beste raad in een persoonlijk adviesgesprek. Het vakmanschap van Tegelzet- en montagebedrijf Horlings leidt er toe dat wij naast het zetten van tegels onder meer verbouwingen van uw badkamer en keuken realiseren en schuttingen plaatsen.

 

 

Artikelen in Tegelzetter Groningen

arrow_drop_up arrow_drop_down