arrow_drop_up arrow_drop_down
Waarom u voor kunststof gevelbeplating moet kiezen in Groningen.

Voor de waarde van uw huis is de juiste kunststof gevel van het hoogste belang. Hiermee geeft u uw huis de uitstraling dat het verdient. Vanwege de talloze verschillende soorten gevelbekleding die er bestaan, zorgen wij voor elk effect dat u in gedachten hebt.

Vanaf nu kunt u genieten van uw eigen gepersonaliseerde kunststof gevel. Bekleding, voor elke woning op maat gemaakt voor een zachte prijs.

Soorten gevelbeplating


Kunststof gevelbekleding - ook wel gevelbeplating genoemd - vindt u terug in alle soorten en vormen. U heeft de keuze van een houten tot een aluminium uitstraling. Al deze soorten gevelbeplating zorgen ervoor dat uw woning meer karakter en uniciteit uitstraalt.

Stel : u wilt een houten uitstraling creƫren.

U kiest voor kunststof gevelbeplating die er hetzelfde uitziet als hout. Maar deze is goedkoper, makkelijker te onderhouden, gaat niet rotten of splinteren en is water en zonlicht resistent.

Dan is de keuze toch snel gemaakt?

 

Montagebedrijf Horlings te Groningen stelt uw gemak en wensen voor op.


 

Wij hebben jaren ervaring en expertise en zijn pas tevreden van ons werk als u dat ook bent.

De gevelbekleding heeft zeer weinig onderhoud nodig en u hoeft het nooit meer te overschilderen. We hebben een ruim assortiment van kleuren en soorten waarin u zeker uw eigen smaak terugvindt. Het gaat tevens ook lang mee en is milieu vriendelijk.

U kan hiervoor kiezen bij nieuwbouw, verbouwingen en renovatie projecten. Het wordt ook regelmatig gebruikt voor de afwerking van de dakrand, tuinhuisje, carport, garage of uw huisgevel.

We plaatsen de gevelbeplating zeer snel zodat u spoedig van uw nieuwe gevel kan genieten. De plaatsing duurt minder lang doordat er geen rekening hoeft gehouden te worden met de weersomstandigheden.

De gevelbekleding onderhouden is zeer eenvoudig. Met een spons en reinigingsmiddel op waterbasis is het zo weer proper. (let op : er mogen geen schurende schoonmaakmiddelen op gebruikt worden.)

De kostprijs is voor een groot deel afhankelijk van het gekozen materiaal en de bijhorende afwerking. Maar u kan ons altijd vrijblijvend contacteren voor een offerte.

Artikelen in Kunststof gevelbeplating Groningen

Koekje erbij?