Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Een badkamer verbouwen Groningen  is een grote stap waar van tevoren goed over nagedacht moet worden. Welke voorbereidingen moet je treffen voor een badkamer verbouwing.

“Heeft de klant bijvoorbeeld al bedacht welke tegels u tegen de muur wilt? Of dat u alleen een douche of bad wilt, of allebei?”

Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings kan u van dienst zijn; van idee tot realisatie. Van opmeten tot bestellen, van levering tot montage. “Een badkamer verbouwen, Groningen begint ook met goede
basismaterialen. Wij kunnen tegels en materialen inkopen tegen inkoopprijs: daar haal je direct al voordeel uit.”
Een badkamer verbouwen in Groningen door Horlings Montage- en Tegelzetbedrijf geeft u de ruimte om inspiratie op te doen en een badkamer te ontwerpen, wij zorgen voor de realisatie.

Badkamer verbouwen Groningen: stappenplan

Een badkamer verbouwen in Groningen door Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings verloopt altijd op een gestage manier. Een badkamer verbouwen volgens een stappenplan is daarvoor een ideaal hulpmiddel. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en wanneer uw verbouwing gereed is.

Uw badkamer verbouwen hoeft geen helse klus te zijn. Nee: uw badkamer verbouwen Groningen met het vakmanschap van Horlings resulteert in een strak opgeleverde badkamer, geheel naar uw wensen.”

Wilt u weten wat úw verbouwing gaat kosten? Ontvang gratis een offerte op maat.

“Wij zijn al meer dan zestien jaar de trouwe partner van vele huishoudens in Groningen die hun badkamer willen verbouwen”, vertelt Edwin Horlings van Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings. Badkamer verbouwen Groningen begint bij hem.Badkamer verbouwen Groningen

Badkamer verbouwen Groningen: tips


Bent u toe aan een verbouwing van de badkamer? Eindelijk weer eens in bad liggen, in plaats van alleen een snelle douche? Of lekker bruinen onder de douche met een Sunshower. Geen zin meer in beslagen spiegels, dus een nieuwe spiegel met verwarmingselement? “Zoveel smaken, zoveel badkamers”, vertelt Horlings.

“Ga daarom eerst op onderzoek uit. Kiest de klant voor gladde of natuurstenen tegels? Zijn de wensen haalbaar? Gaat de klant voor strak, of toch modern met klassieke elementen?”

Een badkamer gaat weer jaren mee, dus kijk verder dan hypes: kies voor een duurzame oplossing, waarbij u de details naar eigen smaak kunt veranderen.

Badkamer verbouwen Groningen:


Montage- en Tegelzetbedrijf Horlings is al sinds 2006 de vaste steun en toeverlaat voor verbouwend Groningen. Met daadkrachtige service, opbouwend advies en een luisterend oor weet Edwin Horlings van elke badkamer in Groningen een bijzondere leefruimte te maken.

Een leefruimte waar ontspanning de boventoon voert, maar waar ook genoeg ruimte is om even een verfrissende douche te nemen. Een badkamer verbouwen gaat daarom niet alleen om de bouw, maar ook om comfort en het benutten van ruimte. Voor elke verbouwing van de badkamer in Groningen geldt daarom: bel Horlings - dan volgt de rest vanzelf.

We nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen zodat wij u vrijblijvend een offerte badkamer verbouwen kunnen doen toekomen.

 
Robert
Door

Robert

op 05 Dec 2015

Hoelang duurt een badkamer verbouwen in Groningen?

Edwin Horlings
Door

Edwin Horlings

op 05 Dec 2015

Een badkamer verbouwen duurt maximaal 2 weken.

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down