U staat op het punt om uw huis te verbouwen, maar weet nog niet de precieze inrichting? U wilt graag een nieuwe keuken laten plaatsen, maar u heeft nog geen idee hoe u dat aan wilt pakken? Edwin Horlings helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Advies en ontwerp zoals u dat wilt.

Advies, ontwerp en installatie

Edwin Horlings heeft jarenlange ervaring in het adviseren, ontwerpen en realiseren van verbouwingen. Of het nu gaat om het opleveren van een nieuwe keuken, het ontwerpen van een nieuw toilet of het installeren van elektra: met een gedegen advies en juiste voorbereiding verloopt uw verbouwing snel, soepel en zonder onnodige stress. Edwin Horlings luistert naar uw wensen, geeft de juiste adviezen om de verbouwing optimaal te laten verlopen en ontwerpt de kamers van uw dromen.

Advies en ontwerp Groningen

Op zoek naar een nieuwe invulling voor uw zolderkamer? Zonder zorgen uw toilet laten verbouwen? Toe aan een nieuwe keuken? Advies en ontwerp in Groningen door Edwin Horlings betekent vakmanschap, topkwaliteit en een luisterend oor. Het juiste advies en een ontwerp dat door jullie is aangedragen, verwerkt tot een nieuw vertrek in uw woning. Advies en ontwerp in Groningen door Edwin Horlings - wie anders? Belt u? Dan maken we direct een afspraak.

Artikelen in Advies en ontwerp

arrow_drop_up arrow_drop_down