http://192.168.1.20:5000/webapi/entry.cgi?api=SYNO.Chat.External&method=incoming&version=2&token=%22M44f4cAkzcduYu9nDUpoIZ9373OeFWYhOzGsrkl5kjhM228Ohk64irFcUmKEvfcR%22
Like ons met één klik

Page content

Huis verbouwen Groningen

article content

Huis verbouwen Groningen

Wellicht heeft u er al jaren over nagedacht, maar komt het er nu eindelijk van: u wilt uw huis verbouwen. Groningen kent daar één specialist voor met meer dan zestien jaar ervaring: Montage- en Tegelzetbedrijf Edwin Horlings. Of het nu gaat om een kleine klus of complete verbouwing; Horlings helpt.

Uw huis verbouwen in Groningen

Een mooie manier om te investeren, is in uw huis. Uw huis verbouwen in Groningen zorgt niet alleen voor meer woongenot, maar u speelt ook in op de aantrekkende huizenmarkt. Met een verbouwd huis investeert u in een groeiende waarde van uw woning. Een huis verbouwen in Groningen wordt met passie gedaan door Edwin Horlings; al meer dan zestien jaar allrounder in verbouwingen, tegelzetten en montage. Heeft u al concrete plannen, of wilt u eerst eens kijken wat de mogelijkheden zijn – en wat die investering oplevert? Vraag nu een offerte aan!

Huis verbouwen: Groningen kent Horlings

Edwin Horlings heeft al meer dan zestien jaar met succes zijn Montage- en Tegelzetbedrijf. Al honderden huizenbezitters klopten bij hem aan voor een succesvolle verbouwing. Maar waar moet een succesvolle verbouwing allemaal aan voldoen?

Wat wilt u verbouwen?

Als u plannen heeft om uw huis te verbouwen kunt u altijd kijken naar de woonprogramma’s en u ziet meteen de hamvraag: wat gaat het me opleveren?
Wilt u meer ruimte creëeren? Krijgt u gezinsuitbreiding en moet er een kinderkamer komen? Wilt u een moderne badkamer? Of wilt u uw hele huis verbouwen? Groningen heeft Ewin Horlings Montage- en Tegelzetbedrijf.
Bespreek met Edwin Horlings de verbouwplannen en maak uw wensen kenbaar.

Wat kost een verbouwing?

Uw huis verbouwen in Groningen kan natuurlijk ook te maken hebben met de aardbevingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Edwin Horlings maakt een eerlijke inschatting en kijkt verder: hoe zorgen we ervoor dat uw huis stevig blijft? Door een transparant kostenplaatje weet u direct hoeveel de verbouwing gaat kosten en welke kosten dat met zich meebrengt.

Hoe lang gaat de verbouwing duren?

Een toilet is zo gebouwd, net als het leggen van een vloer voor de slaapkamer. Maar een nieuwe serre; hoe lang gaat dat duren? Of een nieuwe badkamer of keuken? U wilt uw huis laten verbouwen, maar daar zo min mogelijk hinder aan ondervinden. Wij begrijpen u: Edwin Horlings maakt een uitgebreide planning, waardoor u meteen ziet hoe lang de verbouwing gaat duren. Vraag direct een offerte aan voor het verbouwen van uw huis in Groningen.

Huis verbouwen in Groningen? Vraag nu een offerte aan en wees verzekerd van de scherpste prijs en het beste vakmanschap!

16 tips voor het verbouwen van u badkamer

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book

Wij hebben ook een hekel aan spam

Comment Section

0 reacties op “Huis verbouwen Groningen

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen:

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website